- E-shop: Ing. Miloslav SEMANČÍK
- +421 905 961 748
- +420 731 429 075
- ricefood@ricefood.cz
- Hlavná 138/58 (z dvora La Cucaracha)
- 082 56 Pečovská Nová Ves
Ingrediencie:
- 300g 100% ryžové Maccheroni Rigati
- 6 lyžíc olivového oleja
- 4 strúčiky cesnaku nakrájaného na plátky
- 100g strúhaného parmezánu
- 1ks chilli paprička
- hrsť čerstvej bazalky
- 3ks plátky parmskej šunky
Postup prípravy 100% ryžových Maccheroni Rigati Aglio e Olio
Do hrnca si dáme 3 litre vody, osolíme a privedieme ju k varu.
Do vriacej osolenej vody vysypeme 100% ryžové Maccheroni Rigati a za občasného miešania varíme 8 - 9 minút.
Počas varenia cestovín si na olivovom oleji orestujeme plátky cesnaku do zlatej farby, nie do hnedej.
Cesnak musí len zavoňať a ihneď pridáme nakrájanú chilli papričku a bazalku.
Zľahka premiešame a pridáme uvarené, scedené 100% ryžové Maccheroni Rigati.
Cestoviny premiešame a podávame posypané hoblinami parmezánu.
U nás si ich obohacujeme opraženou parmskou šunkou : -)
Dobrú chuť prajeme.